ΜΕΝΟΥ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΓΑΜΟΣ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ & ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


Για τη σπουδαία στιγμή της επισημοποίησης της οικογένειάς σας, τα ανθοπωλεία Pierros La Couture Des Fleurs αναλαμβάνουν τον ανθοστολισμό της γαμήλιας τελετής. Με ευλάβεια στον ιερό θεσμό του γάμου, ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες και των πιο απαιτητικών, προσφέροντας πλειάδα προτάσεων στολισμού του Ιερού Ναού, των γαμήλιων λαμπάδων, της νυφικής ανθοδέσμης καθώς και της δεξίωσης που ακολουθεί. Φρέσκα άνθη και εντυπωσιακές κατασκευές προσαρμοσμένα στο χώρο και τοποθετημένα με αρμονία στο περιβάλλον κάνουν να μείνει αξέχαστο το μυστήριο της αγάπης σας.

Με χαρά περιμένουμε να σας υποδεχθούμε στα ανθοπωλεία Pierros La Couture Des Fleurs προκειμένου να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά σας. Από τη πρώτη μας κιόλας συνάντηση, θα αντιληφθείτε ότι για εμάς όλα είναι εφικτά. Ακολουθούν οι προσφορές μας και ο δειγματισμός των λουλουδιών και των κατασκευών μας τα οποία επιβεβαιώνουν την ποιότητα, τη μοναδική τεχνική και τον αυστηρό επαγγελματισμό των ανθοπωλείων Pierros La Cuture Des Fleurs.

Αναμένουμε την εκδήλωση του ενδιαφέροντος σας για ένα ραντεβού με το δημιουργικό τμήμα των ανθοπωλείων μας στο Τηλ.: +30 210 600 26 261.